Partizan se pojačao! Stiže reprezentativac i nova "desetka" (VIDEO)

22.08.2023

21:25

0

Autor: 24sedam

Stiže kao slobodan igrač jer u turskom klubu nije želeo da ostane

Partizan se pojačao! Stiže reprezentativac i nova "desetka" (VIDEO)
Fudbaleri Partizana nakon trijumfa nad Radničkim - Copyright MN Press

Uoči prve utakmice plej-ofa Lige konferencija, Partizan dobija novog fudbalera. Reč je o Gajasu Zihadu, doskorašnjem kapitenu Ankaragučua.

Kako dalje navodi Telegraf, 28-godišnjak je viđen kao organizator igre, u Humsku stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa turskim klubom. Ali nije želeo da obnovi ugovor.

Zahid u Beograd stiže večeras, a sutra će obaviti lekarske preglede i potpisati trogodišnji ugovor. Crno-beli neće moći ipak da ga povedu u Dansku, na meč sa Nordšelandom. Ali je dobra vest da dolazi iz punog treninga, pošto je sa jednom od ekipa iz Osla prošao kompletne pripreme i sve vreme održavao formu.

Zahid pokriva pozicije ofanzivnog veziste - organizatora igre, ali i "osmice".

Rođen je i odrastao je u Norveškoj, čiji pasoš i poseduje, a u severnoevropskoj zemlji je napravio i prve fudbalske korake. Počeo je u Klemetsrudu i Valerengi, gde je poitpisao i prvi profesionalni ugovor. Posle pet godina u Valerengi prešao je u redove APOEL-a gde je takođe bio jedan od nosilaca igre, osvojivši uz to i titulu prvaka Kipra u sezoni 2021/22.

U međuvremenu je polusezonu proveo i u grčkom Panatinaikosu, čijim redovima je takođe bio standardan prvotimac. Onda je bio u Ankaragučuu.

Bio je stalni član mlađih selekcija Norveške, a debitovao je i u A selekciji, za koju je odigrao dva meča.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike