Nije došao Megvajer, ali jeste bivši "tobdžija"! Vest Hem predstavio prvog Grka u istoriji kluba!

22.08.2023

23:46

0

Autor: 24sedam

Osvajač Lige konferencija pojačao konkurenciju u defanzivi

Nije došao Megvajer, ali jeste bivši "tobdžija"! Vest Hem predstavio prvog Grka u istoriji kluba!
Copyright Profimedia

Osvajač Lige konferencija, Vest Hem je dobio novog fudbalera, Konstantinosa Mavropanosa. Kako je potvrđeno u londonskom klubu, dosadašnji fudbaler Štutgarta i grčki reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor.

- Zaista sam srećan i uzbuđen što sam se vratio u Premijer ligu i to u dresu Vest Hema. Drago mi je što sam se priključio klubu, koji je prošle sezone osvojio Ligu konferencija. Obećavam navijačima da ću učiniti sve za dres Vest Hema - rekao je štoper koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 15.

Mavpropanos čiji je nadimak Dinos je inače prvi Grk koji je potpisao za "čekićare", pa će Dejvid Mojes sada imati na raspolaganju još jednog defanzivca, uz Kurta Zumu, Najefa Agerda i Angela Ogbonu.

Igračku karijeru momak rođen u Atini je počeo u PAS Janjini, ali je od 2017. do 2022. bio član Arsenala. Međutim, odigrao je samo osam utakmica za londonski klub u svim takmičenjima, pošto je bio na pozajmicama u Nirnbergu i Štutgartu.

Prošle godine potpisao je višegodišnji ugovor sa Štutgartom, a prošle sezone je odigrao 34 utakmice za nemački klub i postigao je tri gola. Za reprezentaciju Grčke nastupio na 19 mečeva.

Vest Hem je u novoj sezoni Premijer lige upisao jedan remi i jednu pobedu, nad Čelsijem. A nedavno je i propao transfer Harija Megvajera iz Mančester junajteda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike