Propao posao bivšem kapitenu Junajteda u poslednjem trenutku! Činilo se da je sve bilo dogovoreno

15.08.2023

21:41

0

Autor: 24sedam

Spominjao se i transfer od čak 34 miliona evra

Propao posao bivšem kapitenu Junajteda u poslednjem trenutku! Činilo se da je sve bilo dogovoreno
Hari Megvajer - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaler Mančester junajteda Hari Megvajer odbio je da nastavi karijeru u Vest Hemu, pošto nije dogovorio lične uslove ugovora sa londonskim klubom, prenose britanski mediji.

Mančester junajted i Vest Hem su dogovorili transfer Megvajera u redove "čekićara" za 34 miliona evra. Međutim, engleski reprezentativac je odbio da potpiše ugovor sa klubom iz Londona.

Pojedini britanski mediji su ranije danas objavili da je Megvajer tražio od čelnika Mančester junajteda osam miliona evra da bi raskinuo ugovor sa klubom sa "Old traforda".

- Megvajer poštuje Vest Hem, ali nije uspeo da dogovori lične uslove ugovora. On ostaje u Mančester junajtedu, voli ovaj klub i veruje da će da dobije mnogo prilika da igra ove sezone - izjavio je za britanske medije izvor blizak fudbaleru Mančester junajteda.

Megvajer (30) je u Mančester junajted stigao 2019. godine iz Lestera za 80 miliona funti, ali nikada nije opravdao očekivanja, pošto je imao problema sa povredama i lošom formom. Za klub sa "Old traforda" je odigrao 175 utakmica i postigao je sedam golova.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike