Kapiten Čukaričkog hrabri pred Olimpijakos: Glava mora da radi!

22.08.2023

06:52

0

„Brđani“ su napravili izuzetno lošu uvertiru za istorijski meč ubedljivim porazom od debitanta u Superligi Srbije IMT-a

Kapiten Čukaričkog hrabri pred Olimpijakos: Glava mora da radi!
Marko Docić - Copyright MN Press

Kapiten fudbalskog kluba Čukarički Marko Docić izjavio je da njegov tim mora da veruje u sebe i da uđe hrabro u mečeve protiv Olimpijakosa.

Čukarički će u četvrtak gostovati Olimpijakosu u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, a „brđani“ su napravili izuzetno lošu uvertiru za istorijski meč ubedljivim porazom od debitanta u Superligi Srbije IMT-a (0:3).

- Sigurno je da nas boli prethodni poraz i da nam neće biti lako da se podignemo. Ali, čeka nas Evropa, znamo protiv koga igramo. Već smo odradili dva treninga, pričali smo među sobom da svest mora da se promeni, da mora 'glava da radi'. Olimpijakos je prethodnih godina bio učesnik grupne faze Lige šampiona, protiv Genka se videlo da su sjajna ekipa - rekao je Docić, prenosi zvanični sajt kluba.

Utakmica će biti odigrana na stadionu "Jorgos Karaiskakis" u Atini.

- Sigurno je da Olimpijakos ima sjajne navijače, veliki stadion, biće uživanje izaći na teren. To ne bi trebalo da nas poremeti, uplaši. Na nama je da uživamo u igri i da damo maksimum, da imamo veru u sebe i svoje mogućnosti. Znamo da bi eventualna eliminacija Olimpijakosa bila veliko iznenađenje, možda i najveći uspeh u istoriji Čukaričkog, svesni smo toga. Probaćemo da izborimo aktivan rezultat, pa potom da se borimo u Leskovcu - dodao je kapiten Čukaričkog.

Docić je naveo da zna koji bi meč mogao da bude idealan model za duel protiv grčkog kluba.

- Finale Kupa Srbije koje smo odigrali protiv Crvene zvezde. To je model po kojem bi trebalo da igramo, da izađemo hrabro, u svaki duel, na svaku loptu, da verujemo u sebe. I da popravimo sve ono što nismo dobro uradili u prošloj utakmici protiv IMT-a, a toga je bilo na pretek - istakao je Docić.

Revanš duel između Čukaričkog i Olimpijakosa biće odigran 31. avgusta u Leskovcu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike