Predsednik španskog saveza na stubu srama zbog ljubljenja fudbalerke u usta! Reagovao i ministar sporta

21.08.2023

15:10

0

Autor: D. P.

Zaneo se previše u slavlju

Predsednik španskog saveza na stubu srama zbog ljubljenja fudbalerke u usta! Reagovao i ministar sporta
Riubijales ljubi špansku fudbalerku - Copyright Printscreen/YouTube

Predsednik FS Španije Luis Rubijales postavljen je na stub srama zbog poljupca u usta fudbalerki Dženi Ermoso tokom ceremonije dodeljivanja medalja posle pobede u finalu Mundijala u Sidneju nad selekcijom Engleske.

Rubijales je prihvatio Ermoso kada se ona pojavila pred njim, snažno je sa obe ruke uhvatio za glavu i onda je usledio poljubac u usta.

Odmah je posle toga ovaj njegov potez postao tema dana na mnogim španskim medijima, a Rubijales se branio pričom da u tom gestu nije bilo ničeg ružnog i da ne treba tražiti negativnosti u momentima najvećeg uspeha španskog ženskog fudbala.

Na drugoj strani, Ermoso je na Instagramu priznala da joj poljubac nije prijao, a ministar sporta u Vladi zatražio je od Rubijalesa javno izvinjenje:

- Smatram da je to neprihvatljivo... Živimo u vremenu jednakosti, prava i poštovanja žena. Svi moramo da budemo posebno oprezni u svojim stavovima i postupcima. Verujem da neprihvatljivo poljubiti fudbalerku u usta i da joj se čestita na taj način. Najviše bih voleo da saslušam predsednikovo objašnjenje i da se izvini jer će, kada vidi slike, shvatiti nešto što možda tada nije ni imao na umu - rekao je ministar Mikel Iseta.

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike