Nole oduševio srpske kamiondžije u Sinsinatiju: Fenomenalne scene! Đoković ispred kamiona sa svojim likom (VIDEO)

21.08.2023

13:33

0

Autor: D. P.

Našao je snage i za svoje ljude

Nole oduševio srpske kamiondžije u Sinsinatiju: Fenomenalne scene! Đoković ispred kamiona sa svojim likom (VIDEO)
Nole ispred kamiona koji je njemu posvećen - Copyright Printscreen/YouTube

Najbolji teniser sveta Novak Đoković posle iscrpljujućeg finala sa Karlosom Alkarazom izašao je ispred stadiona da se pozdravi kamiondžijama iz Republike Srpske koji žive i rade u Sjedinjenim Američkim Državama.

Malo je reći da je oko desetak navijača ostalo oduševljeno ovakvim njegovim potezom , budući da je iza sebe već ostavio četiri sata napora sa španskim rivalom i čitavu ceremoniju oko dodele pehara.

Đoković se pojavio pred njima još dok su na stadionu bili reflektori upaljeni i odmah je imao šta da vidi - kamion ukrašen njegovim likom.

Gospodin koji vozi kamion rekao mu je da njegovo vozilo tako izgleda od nepravde na US Openu kada je eliminisan zbog poznatog slučaja sa linijskim sudijom i diskvalifikacije sa turnira.

Tada se očigledno inat javio kod kamiondžije sa Manjače iz Republike Srpske pa je na kabini osvanula ilustracija sa srpskim teniserom i do danas je nije skidao.

Đoković se potpisao pored svoje glave, uz posvetu "za braću Miodragoviće", a to će, kako rekoše, odmah sutra biti plastificirano!

BONUS VIDEO:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike