Potop TSC-a u Topoli! Rakonjac dao evrogol za utehu, Lazetić otkrio šta dalje! (FOTO - VIDEO)

15.08.2023

22:03

0

Autor: D. N.

Ukupan rezultat je bio 7:1 u korist Portugalaca

Potop TSC-a u Topoli! Rakonjac dao evrogol za utehu, Lazetić otkrio šta dalje! (FOTO - VIDEO)
TSC - Braga - Copyright MN Press

TSC definitivno neće igrati u Ligi šampiona, što je bilo i realno s obzirom da im je protivnik u trećem kolu kvalifikacija bila Braga. U prvoj utakmici bilo je 3:0, a večeras u revanšu u Bačkoj Topoli 4:1 za Portugalce.

Tako će sada Braga ići u plej-of na boljeg iz okršaja Panatinaikos - Olimpik Marselj, dok će viceprvak Srbije igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Braga je prvi gol dala u devetom minutu, a strelac je bio Pici koji je bio "koban" i u prvom duelu. Zatim je Bruma dao nove golove, u 13. i 16. minutu, a na 4:0 je povećao Libijac Al Musrati.

Podsetimo, u prvoj utakmici strelci su još bili i Bruma i Alvaro Đalo.

Poraz je samo ublažio u 40. minutu, Marko Rakonjac, efektnim golom.

Posle meča, pred kamere TV Arena sport je stao i Žarko Lazetić. Odgovio je prvo na pitanje šta je rekao na poluvremenu, kada je bilo 4:1.

- Rekao sam im da probamo da pobedimo u drugom poluvremenu. Analiziraćemo... Delovalo je da je Braga mnogo bolja od nas, ali ja ne mislim baš tako. Nismo bili dovoljno agresivni u defanzivi i to je škola koju smo naučili. Zasluženo su prošli dalje, ali kažem, nisu toliko bolji od nas. Mi se sada okrećemo prvenstvu, a posle i Ligi Evrope - kazao je između ostalog Lazetić i dodao da nije mogao da računa na nekoliko važnih fudbalera.

MN Press
 

- Bili smo bez četvorice, Veljko Ilić je imao stomačni virus, Ćirković se još uvek nije oporavio, Đakovac i Stojić nisu trenirali od utakmice u Bragi. Miljan Krpić i Martin Mirčevski nisu bili registrovani za ove duele - dodao je šef struke TSC-a, uz zahvalnost publici. 

- Zahvalio bih se publici, razočarali smo je sigurno, bila je bolja nego mi na terenu. Nadam se da će doći u sledećim utakmicama, a mi ćemo biti na nivou. Drugo poluvreme smo izgledali ozbiljnije i uspeli da odigramo nerešeno. Čestitam svima na prvom golu u Ligi šampiona i na prvoj utakmici - zaključio je Lazetić.

Već u nedelju ih očekuje utakmica Superlige, u kojoj će gostovati Javoru.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike