Velika bura već na startu Premijer lige! Vulverhempton oštećen, sudija je pogurao Mančester junajted!

15.08.2023

13:20

0

Autor: G. F.

Menadžer Vukova otkrio da je dobio izvinjenje od prvog čoveka sudijske organizacije

Velika bura već na startu Premijer lige! Vulverhempton oštećen, sudija je pogurao Mančester junajted!
Andre Onana - Copyright Profimedia

 

Ispratili smo prvo kolo Premijer lige i već posle samog starta možemo da kažemo da nam je jasno zašto smo s toliko nestrpljenja čekali da se lopta ponovo zakotrlja na Ostrvu.

Zaslužilo je ovo prvo kolo veoma visoku ocenu, možda i najvišu kada se radi o fudbalu, ali je bilo i sudijskih propusta koji su donekle pokvarili utisak.

Videli smo moć Njukasla, Mančester sitija, ali i Brajtona, veoma dobar derbi Čelsija i Liverpula i za kraj utakmicu Mančester junajteda i Vulverhemptona.

Slavili su Crveni đavoli sa 1:0, ali je jedan detalj bacio "mrlju" na taj trijumf. Nije da će to zaboleti bilo koga u redovima kluba sa Old Traforda, ili nekog njihovog navijača. Ali...

Menadžer Vulverhmeptona Geri O'Nil imao je zamerku na suđenje Sajmona Hupera i ekipu koja je bila u VAR sobi. Po mišljenju mnogih Vulfsi su oštećeni za čist penal. Priznao je to i nadležni za sudije u Premijer ligi Džonatan Mos.

 

 

- Izvinio nam se što nije dosuđen penal! Svaka čast Džonatanu što je rekao da je to bila jasna i očigledna greška, kao i da ne može da veruje da sudija na terenu nije ništa dosudio, kao i da iz VAR sobe nisu intervenisali. Verovatno je to učinilo da se osećam i gore, jer kad znaš da si u pravu onda se tako osećaš što ništa nisi dobio. Mislim da smo zaslužili makar bod rekao je - O'Nil.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike