Ronaldo se pita za sve! Sa dva gola "ukrao" pehar Sergeju i doneo prvi trofej Al Nasru u Ligi šampiona! (VIDEO)

12.08.2023

20:23

0

Autor: G. F.

Portugalac napravio čudo u finalu prestižnog takmičenja

Ronaldo se pita za sve! Sa dva gola "ukrao" pehar Sergeju i doneo prvi trofej Al Nasru u Ligi šampiona! (VIDEO)
Slavlje Ronalda i Telesa - Copyright tanjug/AP Photo/Samah Zidan

Spektakularan meč u finalu arapske Lige šampiona odigrali su fudbaleri Al Nasra i Al Hilala! Spektakularan u svakom smislu.

Posle tvrdog prvog poluvremena bez golova, ekipa za koju nastupa naš Sergej Milinković-Savić povela je u 51. minutu. Brazilska veza Maklolm (asistent) i Mišel (strelac) donela je prednost Al Hilalu.

Kada je posle gledanja snimka na asistenciju iz VAR sobe, glavni sudija isključi Abdulaha Al-Amrija delovalo je da će srpski internacionalac stići do prvog trofeja u novom klubu.

A onda je na scenu stupio Kristijano Ronaldo i pokazao da se ipak za sve pita u tamošnjem fudbalu.

 

 

Najpre je u 74. minutu izjednačio i doneo nadu Al Nasru. Ali nada je dodatno poljuljana samo četiri minuta kasnije kada je Naval Bušal dobio direktan crveni karton. Činilo se da sa dva igrača manje nemaju šta da traže u nastavku meča.

Izdržali su do produžetaka, a čudo iskreirali u 98. minutu. Da li je potrebno reči da je u glavnoj ulozi ponovo bio Kristijano Ronaldo? Odlično se postavio, ispratio šut saigrača i loptu koja se odbila od prečke glavom smestio u mrežu.

 

 

Al Nasr ima svog heroja, a od danas zahvaljujući baš njemu ima i prvi trofej u arapskoj Ligi šampiona u istoriji. Kristijano Ronaldo postizao je golove u četvrtfinalu, polufinalu i finalu prestižnog takmičenja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike