UEFA odredila! Partizanu sudi Poljak koga su zvezdaši upamtili, a TSC-u Danac koji je crno-belima tri puta delio pravdu!

11.08.2023

15:29

0

Autor: D. N.

Oba srpska tima u revanšima moraju da jure minus

UEFA odredila! Partizanu sudi Poljak koga su zvezdaši upamtili, a TSC-u Danac koji je crno-belima tri puta delio pravdu!
Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana odigraće u četvrtak (21.00) revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija i imati zadatak da nadoknade zaostatak od dva gola.

Ekipa Igora Duljaja će u Humskoj dočekati azerbejdžanski Sabah, a UEFA je odredila sudije za taj meč. Sudiće Poljaci predvođeni Bartošom Frankovskim, a pomagaće mu Marčin Bonjek i Jakub Vinkler. Za četvrtog arbitra je određen Patrik Gričkevic.

MN Press
 

Frankovski je na FIFA listi još od 2014. godine, a srpska javnost ga je upoznala kada je sudio Crvenoj zvezdi u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U Beogradu je Kairat pobedio sa 2:0, a Poljak je pokazao Savu Pavićeviću crveni karton već u uvodnim minutima.

Kada je reč o TSC-u koji će u revanšu kvalifikacija za Ligu šampiona dočekati Bragu koja je slavila na domaćem terenu. Tim Žarka Lazetića imaće težak zadatak na svom stadionu, a UEFA je takođe imenovala sudije.

To je Danac Jakob Kelet, a pomagaće mu zemljaci Lars Humelgard i Viktor Skit. Ajdin Uslu je delegiran kao četvrti arbitar.

MN Press
 

I Kelet je imao iskustva sa srpskim klubovima, odnosno samo jednim, a to je Partizan. Sudio je protiv Viktorije Plzen (poraz 2:0), protiv Sočija (prolaz posle penala, posle 2:2) i prošle sezone protiv Hamruna. Crno-beli su tada na Malti odigrali nerešeno, 3:3.

Bonus video

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike