Bajern ne zna šta da radi – Levi odbio 100 miliona za Kejna!

07.08.2023

16:59

0

Autor: A. Š.

Prvi čovek Totenhema lako se zahvalio Bavarcima na ponudi i poručio im da se vrate sa više para u koferu

Bajern ne zna šta da radi – Levi odbio 100 miliona za Kejna!
Hari Kejn - Copyright Profimedia

Pokušali su čelnici Bajerna svim raspoloživim sredstvima da dođu do Harija Kejna ovog leta, ali im zasad to ne uspeva. U ovom trenutku odgovorni na „Alijanc areni“ ne znaju koji im je sledeći korak, pošto je gazda Totenhema Danijel Levi rešio da odbije i uzmi ili ostavi“ ponudu tešku 100+20 miliona evra za svog kapitena.

Znalo se od ranije koliko je Levi težak pregovarač, ali su gotovo svi relevantni faktori u evropskom fudbalu smatrali da je poslednja Bajernova ponuda više nego korektna za igrača koji će već u januaru moći da potpiše za drugi klub i onda narednog leta završiti transfer bez centa obeštećenja.

Ipak, deluje da je Levi spreman u ovom slučaju da ide na sve ili ništa pošto je već treći put odbio Bajern, čijim je čelnicima poručio da moraju da poboljšaju ponudu ako žele da Kejn naredne sezone igra za nemački klub.

Sada je sve na Bavarcima. Da li će istrajati u tome da im je poslednja ponuda zaista bila „uzmi ili ostavi“ i time pokažu da sa nemačkim šampionom nema igranja, ili će rešiti da pokušaju još jednom da od Levija dobiju zeleno svetlo za realizaciju transfera koji je na relaciji klub-igrač već dogovoren.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike