Amaterski snimak Mitrogola zapalio svet! Srbin viđen na aerodromu, navodno je krenuo za Arabiju!

06.08.2023

08:39

0

Autor: G. F.

Najavljuje se novi preokret u pregovorima Fulama i Al Ahlija

Amaterski snimak Mitrogola zapalio svet! Srbin viđen na aerodromu, navodno je krenuo za Arabiju!
Aleksandar Mitrović - Copyright MN Press

Mnogo prašine podiglo se oko Aleksandra Mitrovića u ovom prelaznom roku.

Srpski golgeter je prihvatio ponudu Al Ahlija, bio spreman da ode, ali su mu čelnici Fulama to onemogućili. Nisu se dogovorili sa klubom iz Saudijske Arabije oko obeštećenja i Mitrogol je bio prinuđen da ostane u Londonu.

Iako je rekao da ne želi više da igra za Fulam, ipak se našao u timu, pa i u igri tokom pripremne utakmice sa Hofenhajmom, što je potpuno podelilo navijače kluba sa Krejven Kotidža. Jednu su skandirali njegovo ime, a drugi mu zviždali i omalovažavali ga.

Ipak, delovalo je da je saga gotova i da će Mitrović i sledeće sezone nositi dres Fulama. A onda je danas nagovešten novi preokret.

Jedan amaterski snimak sa aerodroma "zapalio" je internet. Navodno je Mitrović snimljen kako odlazi sa Saudijsku Arabiju. Sada se svi pitaju šta to radi Mitrogol i gde se zaista zaputio.

 

 

Odmah su se ponovo podgrejale glasine o njegovom odlasku u Al Hilal gde bi se pored ostalih pridružio i kolegi iz reprezentacije Sergeju Milinković-Saviću.

Čeka se rasplet situacije, ali je Mitrov odlazak u Arabiju, ukoliko se zaista tamo uputio, prilično pouzdan znak da će tamo nastaviti karijeru.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike