Potop u Zemunelu, stadion bez struje! Vazurin i Vučelićev brod tone sve dublje i dublje! (VIDEO)

06.08.2023

11:01

2

Autor: 24sedam

Ko će zaustaviti stradanje kluba iz Humske i njegovo nesposobno rukovodstvo

Potop u Zemunelu, stadion bez struje! Vazurin i Vučelićev brod tone sve dublje i dublje! (VIDEO)
Miloš Vazura i Milorad Vučelić - Copyright MN Press

Partizane, pravi si! Veliki! Prekookenaski brod! Još malo pa Titanik.

Tako ti je to kad te vode kapetani kojima je svejedno šta će se s tobom desiti. Sve dok uživaju u svojim udobnim foteljama.

Nećemo o rezultatskom posrnuću iz prethodne sezone, nećemo ni o činjenici da Milorad Vučelić i Miloš Vazura ignorišu ljude koji Partizan zaista vole. O "domaćinskom" vođenju kuće (čitaj kluba) ćemo napisati poneko slovo.

Znamo kako na stadionu nema struje zbog duga FK Partizan, koji čelnici baš i nemaju nameru da izmire, a sada svedočimo stanju u Sportskom centru Partizan - Teleoptik.

Popularni Zemunelo je pod vodom! Potpuno potopljen. Činjenica je da je to posledica žestokog nevremena koje je u subotu pogodilo Srbiju, pa i Beograd, i koje je odnelo krov sa SC u Zemunu, ali je činjenica i da pokazuje da tu ipak nije sve bilo na svom mestu.

Poštujemo višu silu, a moramo i da se zapitamo da li su prostorije mogle da budu pokrivene u satima posle nevremena... Bilo kako bilo, pogledajte na snimku sa lica mesta kako izgleda restoran u Zemunelu.

 

 

- Nema ovde ništa - samo te tri reči koje se čuju u snimku jasno pokazuju koliko je alarmantno stanje.

A pred fudbalerima je današnja utakmica sa Vojvodinom u Superligi, dok ih već u četvrtak očekuje početak evropske misije u Azerbejdžanu sa ekipom Sabaha. Sve uz nadu da će ipak biti drugačije sudbine od Titanika...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike