Opljačkan francuski reprezentativac! Lopovi odneli sat od 230.000 evra, u kući bila i supruga sa malim detetom

04.08.2023

18:45

0

Autor: P.K.

Nije prvi kome je opljačkana kuća u malom mestu u kome živi

Opljačkan francuski reprezentativac! Lopovi odneli sat od 230.000 evra, u kući bila i supruga sa malim detetom
Mateo Genduzi u dresu Marseja - Copyright Profimedia

Francuski reprezentativac i igrač Marseja Mateo Genduzi opljačkan je dok je igrao utakmicu! Njemu su provalnici upali u kuću i ukrali, između ostalog, sat Roleks, vredan 230.000 evra!

Marsej je na Velodromu igrao prijateljsku utakmicu protiv Bajer Leverkuzena i pobedio je 2:1.

Za to vreme su lopovi navodno razbili prozor spavaće sobe i upali u kuću. U njoj se nalazila i Genduzijeva supruga Me, koja je čula buku i odmah pozvala policiju.

Njih dvoje žive u turističkom mestašcu Kasi na obali Mediterana, blizu Marseja. Nekoliko Maeteovih saigrača živi u istom mestu, u kome živi nešto manje od 8.000 stanovnika. Policija je pokrenula istragu.

Ovo već postaje problem, pošto je i Seadu Kolašincu obijena kuća u Kasiju, u januaru ove godine. Bosanski reprezentativac je prošlog meseca otišao u Atalantu.

Inače, i Genduzi i Kolašinac su igrali za Arsenal, a Seda je pre tri godine bio meta pljačkaša na ulici, ali ih je oterao dok su bili na skuteru i nije se uplašio hladnog oružja.

Genduzi je, inače, rođeni Parižanin. Bio je član selekcije Francuske koja je na Mundijalu u Kataru prošle godine stigla do finala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike