Ni Ilićev naslednik ne pomaže! Rumuni razbili CSKA i izbacili ih iz Evrope!

04.08.2023

12:23

0

Autor: D. N.

Ukupan rezultat je bio 6:0 u korist Sepsija

Ni Ilićev naslednik ne pomaže! Rumuni razbili CSKA i izbacili ih iz Evrope!
Saša Ilić - Copyright MN Press

Promena trenera nije donela ništa dobro ekipi CSKA iz Sofije. Saša Ilić je dobio otkaz posle poraza od Sepsija u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija. Tada je bilo 2:0 za Rumune pa je došlo do prekida saradnje sa nekadašnjim kapitenom Partizana.

Umesto Ilića, posao je dobio El Maestro koji je svojevremeno "izbrisao" prezime Jevtić jer je navodno želeo da se distancira od srpskog porekla i oslobodi povezivanja sa Slobodanom Miloševićem. Kasnije je ovu izjavu demantovao, ali i danas se ona često citira i objavljuje kao nezaobilazan biografski detalj.

U revanšu odigranom u Rumuniji, katastrofa. Domaćin je slavio sa 4:0 i sa ukupnih 6:0 izbacio CSKA iz UEFA takmičenja.

Pred novinare, posle debakla izašao je i El Maestro.

- Ne smemo da zaboravimo ovaj meč. Moramo i da ga analiziramo. Veoma smo razočarani jer smo eliminisani odmah na početku takmičenja za nas. Sepsi je bio bolj u obe utakmice. Čeka nas mnogo posla u odbrani, organizaciji, kao i u fizičkim pripremama. Pred nama su teška vremena - kazao je El Maestro čiji će tim za vikend odigrati gradski derbi sa Slavijom u okviru bugarskog prvenstva.

- U fudbalu je najvažniji rezultat i moramo da nađemo način da pobedimo u nedelju. Čeka nas dug put kako bismo popravili brojne elemente u igri - kazao je El Maestro.

Posle dve odigrane utakmice CSKA ima četri boda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike