Batak otkrio recept za "minus" sa Kipra, a onda i prozvao Zvezdu

27.07.2023

22:02

0

Autor: 24sedam

Vojvodinu već u nedelju očekuje derbi sa prvakom Srbije

Batak otkrio recept za "minus" sa Kipra, a onda i prozvao Zvezdu
Copyright MN Press

Fudbaleri Vojvodine sa zaostatkom od jednog gola čekaju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Na Kipru ih je pobedio APOEL sa 2:1, a posle poraza sa minimalnom razlikom pred novinare je izašao šef stručnog štaba Radoslav Batak.

- Previše smo respektovali protivnika u prvih 20-25 minuta, ali model kako je potrebno da igramo u revanšu je drugo poluvreme - rekao je Batak uz osvrt na greške svojih fudbalera.

Ona koju je napravio golman Lazar Carević donela je i pobedu domaćinu.

- Ne zameram ništa mojim igračima, greške su posledica neiskustva. U revanšu je samo bitno da ponovimo pristup, da budemo slobodniji, sa kvalitetnijom završnicom i pobeda nas dovodi u situaciju da smo blizu prolaza - dodao je strateg Vojvodine.

Već u nedelju, Novosađani će gostovati Crvenoj zvezdi u utakmici Superlige, na početku nove sezone. Želeli su da odlože meč, ali im to nije dozvoljeno.

- Nikada ni kao igrač, ni kao trener nisam igrao sa smanjenim intenzitetom. Imaćemo samo dva dana za oporavak i šansu će dobiti svežiji igrači. Raspored je težak, hteli smo i da odložimo utakmicu sa Zvezdom, ali nisu nam izašli u susret - poručio je Batak i pozvao navijače da ispune "Karađorđe" u revanšu protiv APOEL-a i podrže ekipu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike