Bugarska dobila vest o izbodenom mladiću u Skoplju: Albanci nas tukli šipkama i kantama (VIDEO)

28.07.2023

09:20

0

Autor: D. P.

Epilog huliganskog prepada albanskih navijača u Skoplju

Bugarska dobila vest o izbodenom mladiću u Skoplju: Albanci nas tukli šipkama i kantama (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen

Meč u Skoplju između Škupija i Levskog obeležen je žestokim sukobom dve navijačke grupe, pri čemu je jedan od pristalica gostujućeg tima zadobio ozbiljne povrede nožem.

Povređeni 29-godišnji Bugarin nije više u životnoj opasnosti, njegovo stanje je stabilno posle izvršene operacije na klinici "Majka Tereza".

Jedan od svedoka napada na grupu navijača Levskog u kojoj se nalazio i nesrećni mladić, advokat Petar Božov za bugarske medije je opisao događaj u Skoplju:

 

 

 

- Oko 18.00 časova bili smo na ulazu u Skoplje. Pre toga su svi bugarski automobili detaljno provereni zbog sumnje da postoji naoružanje. Kordon nas je pratio, ali je na autoputu pukao i nismo bili dobro čuvani.

 

 

- Makedonska policija je veoma dobro videla koliko je bugarskih automobila skrenulo i završilo u opasnom okruženju. Onda je počela noćna mora. Oko njih se okupila ogromna gomila muškaraca albanskog porekla. Udarali su automobile, tamo su izboli momka Dragomira. On radi u oblasti telekomunikacionih usluga, informatičar je. Tukli su nas metalnim predmetima i kantama - priča svedok incidenta.

 

 

On je objasnio da im je policija zabranila da se slikaju. Na ispitivanjima im je uskraćen i prevodilac. Tom prilikom prevodio im ambasador Bugarske u Republici Severna Makedonija.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike