Popović se oprostio od Partizana! Sa 15 godina sam ostvario dečački san!

27.07.2023

20:15

0

Autor: D. N.

Sada već bivši golman crno-belih ima novi klub

Popović se oprostio od Partizana! Sa 15 godina sam ostvario dečački san!
Aleksandar Popović - Copyright FK Partizan

U Humskoj je ovih dana veoma "prometno". Predstavljaju se novi igrači, ali se i potvrđuju odlasci. Tako se od Partizana oprostio i golman Aleksandar Popović koji je postao član ekipe Dunajska Streda.

- Pre svega, želeo bih da se zahvalim svima, a moram početi sa Saletom Tomićem, kondicionim trenerom koji je imao ogroman uticaj na moj razvoj nakon prelaska u prvi tim, a zatim i svakom treneru iz omladinske skole Partizana i Teleoptika, kao i svakom treneru u prvom timu Partizana, na posvećenosti i svim savetima koje su mi dali. I, naravno, svakom treneru golmana počevši od Nemanje Jovšića, sa kojim sam najduže radio.

Hvala svim ljudima u Sportskom centru "Partizan Teleoptik" koji su se brinuli o meni i mojim saigračima, ljudima koji su održavali terene, portirima, svim ženama koje su sređivale sobe i brinule se da sportski centar bude čist i uredan. Hvala ekonomima, Radetu i Daretu, našim fizioterapeutima i doktorima! Posebno hvala Gagiju koji mi je pomagao da moj život i van sportskog centra bude lakši. I, naravno, Bilji Obradović, Šljuki i Vučini, koji su se trudili da sve naše zahteve maksimalno ispune!

Na kraju, hvala svim navijačima Partizana na podršci i na kritikama. Možda ovo nisu najbolja vremena za naš klub, ali oni su bili tu da sve to proživimo zajedno i zbog toga, još jednom, neizmerno hvala.

U Partizan sam došao sa svojih 15 godina i tada mi se ostvario dečački san da igram za klub koji volim! Na žalost, došlo je vreme za rastanak, ali mislim u pravo vreme i za mene i za klub, pre nego što se sretnemo ponovo! Ja ću dati sve od sebe da napredujem, steknem nova iskustva i, kada dođe trenutak, da se vratim u Partizan da završim ono što nisam uspeo! Do tada, mojim saigračima želim, pre svega, zdravlje i malo sportske sreće, pa da napadnu titulu u narednoj sezoni! Još jedno veliko hvala svima.

Volim Partizan - napisao je Popović u oproštajnoj poruci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike