U Zvezdi ostvario san, a sada ide dalje! Eraković otišao na istok

23.07.2023

12:16

0

Autor: D. N.

Ugovor je potpisan na četiri sezone, uz opciju produženja na još jednu.

U Zvezdi ostvario san, a sada ide dalje! Eraković otišao na istok
Eraković i Menig - Copyright MN Press

Došao je kraj saradnje Crvene zvezde i Strahinje Erakovića. Mladi štoper je predstavljen kao novi fudbaler Zenita iz Sankt Peterburga.

Kako je potvrđeno na sajtu člana Premijer lige Rusije, ugovor je potpisan na četiri sezone, uz opciju produženja na još jednu.

Od Erakovića se oprostila i Zvezda u kojoj je i izborio i status reprezentativca.

- Zvezdaškoj publici najbrže i najdublje u srce uđu fudbaleri koji su ponikli u našem klubu i koji su prve fudbalske, ali i životne korake napravili u crveno-belom dresu. Takav je bio početak Strahinje Erakovića, koji će se nakon 13 godina oprostiti od Crvene zvezde, barem za sada, jer Zvezdina deca ostaju Zvezdina do kraja života.

Popularni Čupa je 2010. godine došao u Crvenu zvezdu kao devetogodišnjak, prošao kompletnu Omladinsku školu našeg kluba, dočekao da obuče najdraži dres kao prvotimac i da ga nosi na 139 mečeva, osvoji tri vezane duple krune, dva puta prezimi u Evropi... Sve što je Eraković doživeo na Marakani, san je svakome ko voli fudbal i našu Zvezdu.

Hvala na svemu, srećno u nastavku karijere, a vrata stadiona "Rajko Mitić" su ti uvek širom otvorena, Čupo! - stoji na Instagram profilu prvaka Srbije.

Sada ostaje da se vidi, da li će Erakoviću biti dozvoljeno da još pola sezone ostane u Beogradu kao pozajmljeni fudbaler.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike