Grozna vest stiže o Mbapeu, potez dostojan prezira: Ne samo da misli da je veći od kluba, nego i od reprezentacije

22.07.2023

17:23

0

Autor: P.K.

Kako misli posle ovoga da izađe na oči ljubiteljima fudbala, kamoli PSŽ-a i Francuske?

Grozna vest stiže o Mbapeu, potez dostojan prezira: Ne samo da misli da je veći od kluba, nego i od reprezentacije
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Nema više ljubavi između Pari Sen Žermena i Kilijana Mbapea. On je definitivno izbačen iz tima jer neće da produži ugovor, a niko ne želi da plati 180 miliona za igrača koji će sledećeg leta biti slobodan.

Tačnije, nije baš niko, tu je klub bez budžetskih ograničenja, ali da li će najtraženiji igrač sveta u Saudijsku Arabiju? Dosta je sve ovo ružna priča, Mbapeu je baš stalo do para, iako ih ima već previše. On čeka 31. avgust i bonus za vernost, a zbog tih 90 miliona evra spreman je da se potpuno sroza u očima svih koji vole fudbal.

Verovatno već odavno jeste dobrom delu, ali ako su tačne vesti koje stižu iz Engleske, njegova reputacija će posle ovoga biti nepostojeća. Kako piše Skaj sports, Mbape je uporan i spreman je čak da presedi celu sezonu na tribinama!

Činjenica da je kapiten Francuske i da se sledeće godine igra Evropsko prvenstvo to ni malo ne menja! Spreman je da žrtvuje sezonu, a PSŽ tu ne može da uradi baš ništa!

Bukvalno neverovatno! Dakle, ne samo da igrač od 23 godine želi da ne igra za klub i u Ligi šampiona, nego čak i u reprezentaciji. Mbape očigledno misli da je veći ne samo od kluba, nego i od reprezentacije…

Šta reći posle ovoga? Stvarno, šta reći?

Sedeće na klupi, dobijaće platu, dobiće svoj ogromni bonus na već ogromnu platu, a onda će otići u Real? I kako će onda da ga gledaju ljudi, bez obzira što treba da predstavlja budućnost najvećeg kluba na svetu?

PSŽ je inače ubeđen, kao i svi ostali, da se Mbape već dogovorio sa Realom da dođe sledećeg leta, što je stvarno izdaja jer je igrač rekao da nikad neće otići bez obeštećenja.

PSŽ sada ide na turneju na daleki istok, a Mbape će u trening centar kluba, a ova sad prilično ružna i gadna saga se nastavlja…

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike