Mbape, ne idi u Real, daćemo ti sve! PSŽ Kilijanu nudi "astronomski" ugovor!

21.07.2023

09:43

0

Autor: D. N.

"Akciju" je podržao i emir Katara, što sve diže na znatno viši nivo

Mbape, ne idi u Real, daćemo ti sve! PSŽ Kilijanu nudi "astronomski" ugovor!
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Uprava Pari Sen Žermena je odlučila da po svaku cenu zadrži Kilijana Mbapea, odnosno da mu ne dozvoli da pređe u Real. Zato su odlučili da mu ponude ugovor na deset godina vredan više od milijardu evra.

Koliko je ovaj posao važan, dodatno objašnjava i činjenica da je sve odobrio i katarski emir. Podsetimo, Katarci su vlasnici kluba iz Pariza.

Ovu informaciju je objavio portal Defensa Central koji pomno prati dešavanja u "kraljevskom klubu".

Kako se dalje navodi, ovim ugovorom reprezentativac Francuske bi bio vezan za "svece" do 34. godine i bio bi ovo jedan od najjačih ugovora svih vremena. Takođe bi značilo da bi karijeru (verovatno) i završio na "Parku prinčeva".

Koliko će ova ponuda ubediti Mbapea da ostane još se ne zna, jer je navodno ranije izjavio da novac ne postavlja kao prioritet, već želi da zaigra za Real.

A vremena nema još mnogo. Postojeći ugovor važi do juna sledeće godine, pa tako mora da sada produži ugovor ili bude prodat. U suprotnom narednog leta će otići kao slobodan agent.

Mbape je do sada odigrao 260 utakmica i dao čak 212 golova. ali nikada nije osvojio Ligu šampiona. Sa Realom, ili nekim drugim klubom bi verovatno imao veće šanse.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike