Rat se nastavlja! Real reagovao na priče PSŽ o dolasku Mbapea na "Santjago Bernabeo"!

09.07.2023

07:47

0

Autor: D. P.

Tek je počelo da se kuva

Rat se nastavlja! Real reagovao na priče PSŽ o dolasku Mbapea na "Santjago Bernabeo"!
Kilijan Mbape - Copyright AP Photo/Thibault Camus

Posle informacije u francuskim medijima da su u PSŽ sigurni u dogovor njihovog najboljeg fudbalera Kilijana Mbapea i Real Madrida za sledeće leto, oglasio se i španski klub.

Real je preko stranica "Marke" saopštio i svoju istinu o ovom slučaju, koja se veoma razlikuje od rivalskog tabora iz Pariza.

Naime, Real Madrid nema bilo kakav dogovor sa Mbapeom, tako da zasad nema ništa od besplatnog dolaska Francuza na leto 2024. godine.

Mbape bi mogao da ode sledećeg leta ako ne pristane da produži ugovor koji ga vezuje za prestonički klub do juna sledeće godine. Pošto je igrač stavio do znanja da ne želi da aktivira dodatnu godinu koja postoji u njegovom ugovoru, klub strahuje da će otići bez obeštećenja.

Klub Florentina Peresa, međutim, demantuje bilo kakav kontakt sa napadačem, koji nije u njihovim planovima ovog leta.

Spekuliše se da bi dolazak Mbapea bi povod za neprijatnu situaciju u svlačionici Reala, jer su Mbapeova primanja u suprotnosti sa praksom plata koja je na snazi u Madridu.

Podsećamo da je prošle godine sve bilo spremno za doček Mbpaea na "Santjago Bernabeo", ali se u pregovore umešao i predsednik Francuske Emanuel Makron, pa je posle silovitog pritiska sa svih strana, igrač produžio ugovor sa Parižanima.

Dok fudbalski svet sa nestrpljenjem očekuje rasplet njegovog slučaja, Mbape nastavlja svoj boravak u Kamerunu, gde je u sinoć posetio selo svog oca.

Njegov povratak treninzima sa PSŽ zakazan je za ponedeljak, 17. jul.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike