Partizanu stižu pojačanja! Kralj najavio napadača i vezistu, ali to nije sve

17.07.2023

22:53

0

Autor: D. N.

Sportski direktor crno-belih naglasio da se razgovara sa strancem, ali i našim igračem

Partizanu stižu pojačanja! Kralj najavio napadača i vezistu, ali to nije sve
Copyright MN Press

Novi dres Partizana je predstavljen, a uskoro će biti i novih promocija fudbalera na stadionu u Humskoj. To je najavio sportski direktor Ivica Kralj.

- Sigurno da radimo na pojačanjima, ali u skladu sa našim mogućnostima. Ne zavisi samo od nas, imali smo naše želje, trener (Igor Duljaj) je takođe imao svoje. Čekali smo dvojicu igrača, ali nismo uspeli da ih angažujemo, sada smo pokrenuli drugu priču.

Neću da kažem sigurno, ali pretpostavljam da će doći dva igrača u narednih nekoliko dana, ne bih da licitiram tačno koliko. Od toga će biti jedan napadač i verovatno još jedan vezni - kazao je Kralj novinarima posle predstavljanja dresa.

Kako je Duljaj ranije najavio, osim napadača i veziste potreban je i štoper.

- Razgovaramo, u pregovorima smo sa domaćim igračem i jednim strancem, ali da ne licitiram imenima, bilo bi neozbiljno u najmanju ruku - dodao je nekadašnji golman, a sada funkcioner.

Takođe je potvrdio da će se prilika ukazivati i mlađima.

- Ima interesovanja igrača koji bi došli u Partizan, ali opet, s druge strane, moja je vizija i želja da u klubu bude što više mladih igrača, odnosno igrača koji su poniklu u Partizanu, koji znaju šta znači dres Partizana, koju težinu nosi taj grb, ali i da takođe formiramo što mlađu ekipu.

Severina je stigao danas, ima 21 godinu. Uz postojeći kadar da pokušamo da napravimo spoj mladosti i iskustva i verujem da će to dati rezultat. Molim sve navijače za strpljenje, za podršku ovim momcima, jer ne može se preko noći doći do pravih rezultata sa mladim igračima, ali vremenom oni će biti pravi. Ubeđen sam da će biti okosnica Partizana u narednim godinama", zaključio je Kralj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike