Partizanov novajlija imao poruku za navijače! Spreman sam da pobedim Zvezdu!

17.07.2023

20:45

0

Autor: D. N.

Ugovor je potpisan na tri sezone

Partizanov novajlija imao poruku za navijače! Spreman sam da pobedim Zvezdu!
Copyright FK Partizan

U istom danu, Partizan je promovisao Ksandera Severinu, a nešto kasnije i dresove za narednu sezonu. Upravo je predstavljanje nove opreme bilo prilika da novinari porazgovaraju sa novajlijom u redovima crno-belih.

Tokom dana je saopšteno da je ugovor na tri godine, kao i da je zadužio dres sa brojem sedam. Za sada, utisci su pozitivni. 

- Vrlo je lepo, upoznao sam saigrače. Sviđa mi se grad i ovde sam prvi put. Svideo mi se i novi dres, posebno crno-beli. Uzbuđen sam zbog nove sezone - rekao je Severina i dodatno objasnio kako je došlo do saradnje sa crno-belima.

- Pričao sam sa svojim agentom i trenerom Igorom Duljajem, koji je pokazao da ima veliko poverenje u mene. Zbog toga sam i došao. Rekao mi je i da mu se dopada način na koji igram i da ima poverenja u mene - objasnio je momak sa državljanstvom Holandije i reprezentativac Kurasaa.

Zatim je ukratko opisao sebe...

FK Partizan
 

- Ja sam desno krilo, tehničar i više volim da šutiram levom nogom.

Neizostavno pitanje je bilo vezano za derbi sa Crvenom zvezdom.

- Čuo sam malo o Večitom derbiju i spreman sam da igram protiv njih (Crvene zvezde), kao i da ih pobedim. Malo sam na Jutjubu video atmosferu, ali ne mnogo. Video sam i navijače i svidelo mi se.

Kao što je rečeno, nosiće dres sa "sedmicom".

FK Partizan
 

- I prošle sezone sam je nosio, pa sam hteo i u narednoj sezoni da igram s tim brojem - zaključio je Severina koji će se već sutra vratiti u domovinu.

Ali će se veoma brzo priključiti ekipi u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike