Severina uskoro stiže na potpis: Vaspitan momak, odbio Holanđane, jer je Partizanu dao reč!

12.07.2023

17:48

0

Autor: A. S.

Crno-beli nisu završili sa pojačanjima ovog leta

Severina uskoro stiže na potpis: Vaspitan momak, odbio Holanđane, jer je Partizanu dao reč!
Ksander Severina - Copyright Profimedia

Fudbaleri Partizana julske dane provode na pripremama u Sloveniji, gde pokušavaju da se uigraju za početak nove sezone i duele u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

Na tom putu, od velike pomoći biće im i novi igrači, čak petorica, a svakog trenutka se očekuje i dolazak Ksandera Severine.

Kako je potvrdio trener crno-belih, Igor Duljaj, Severina će uskoro potpisati ugovor.

- Uvek više volim da pričam kada vidim igrača uživo i kad je stavljen paraf, ali generalno to je to što se njega tiče. Na radaru je već više od mesec dana i onda su krenuli pregovori - rekao je Duljaj i nastavio.

- Nije bilo lako dogovoriti se, tek se u poslednjih nekoliko dana sve iskristalisalo. Imao je i ponudu Herenvena, ali je nama dao reč i ispoštovao je. Vaspitan je momak, zahvalio se Herenvenu i rekao da je obećao Partizanu da će doći i tako je na kraju i bilo.

Severina će se ekipi priključiti u Beogradu.

- Doći će do kraja nedelje, nema potrebe da se nešto brza i da dolazi ovde, pa ga tako očekujem na treningu u ponedeljak jer će ekipa imati slobodne dane po povratku u Beograd - naveo je trener Partizana, a zatim kazao još koju o novom igraču:

- Ima 22 godine i to je ono što sam pričao više puta ranije da nastojimo da dovedemo igrače od kojih klub može da profitira kasnije. Primarna pozicija mu je desno u ofanzivi, može da igra i u sredini. Mlad je, najvažnije je da može da pomogne našem timu.

Duljaj je na kraju otkrio da Severina nije poslednje pojačanje u ovom delu sezone. 

- Blizu smo još nekih pojačanja, neću da potenciram imena, jer nije korektno i prema klubovima u kojima se nalaze. Trebalo bi da bude pojačanja i biće ih. Problem je što nisu tu od prvog dana, ali nema kukanja i traženja alibija. Moramo da se nosimo sa svime kako znamo i umemo, nije to nikakav problem - zaključio je Duljaj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike