Biću zadovoljan kada stignu pojačanja! Duljaj posle pobede Partizana, pecnuo rukovodstvo kluba!

10.07.2023

19:35

0

Autor: G. F.

Trener crno-belih pohvalio mlade igrače, te novajliju Kanutea, povratnika Šćekića i strelca Pavlovića

Biću zadovoljan kada stignu pojačanja! Duljaj posle pobede Partizana, pecnuo rukovodstvo kluba!
Igor Duljaj - Copyright MN Press

Savladali su fudbaleri Partizana slovenačku Dravu sa 3:0 (0:0) na pripremnoj utakmici, prva dva gola postigao je Andrija Pavlović, a treći Siniša Saničanin.

Šef struke crno-belih Igor Duljaj ponovo je dao šansu velikom broju igrača, a posle meča je konstatovao da rezultat ni na ovom meču nije bio važan:

- Treba imati u vidu da je ovo trećeligaš, rezultat je u drugom planu. Hteo sam da vidim mlade momke, na koga mogu da ozbiljno računam. Pohvale posebno za Trifunovića. Ima tu još mnogo, mnogo da se radi. Ima ona čuvena, igrači su umorni, ali u glavama ne u nogama. Sve mlade momke treba trpeti, moramo da vodimo računa o njima, mi smo ti koji pored starijih igrača treba da im budemo podrška.

Jedno poluvreme odigrao je Kanute i ostavio sasvim dobar utisak, a da je bilo malo sreće mogao je umesto stative da pogodi i mrežu rivala. Bilo je priče i o povratniku Šćekiću, te dvostrukom strelcu Pavloviću.

- Videli smo da Kanute još nije dovoljno spreman, ali je dosta aktivan, brzo sve rešava. Šćekić borben, komanduje, drži ekipu, pravi dobru atmosferu među igračima. Pavlović se vratio posle povrede, naravno da mogu da budem zadovoljan - rekao je Duljaj, a onda i "pecnuo" čelnike kluba:

- Biću još zadovoljniji kada stignu pojačanja.

Naredni rival Partizana biće Šturm iz Graca, a susret je zakazan za 14. jul sa početkom u 15.00.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike