Jeziv zločin! Mladi fudbaler raskomadan i bez glave bačen u reku!

06.07.2023

09:16

0

Autor: 24sedam

Potraga je trajala izvesno vreme, a kako navodi policija uhapšen je jedan od osumnjičenih

Jeziv zločin! Mladi fudbaler raskomadan i bez glave bačen u reku!
Copyright Printscreen/Facebook/Hugo Vinicius Skulny Pedrosa

Mladi brazilski fudbaler Ugo Vinisijus Skulni Pedrosa pronađen je mrtav posle potrage koja je trajala neko vreme, objavili su brazilski mediji. Telo je pronađeno u reci u mestu Sete Kuedaš, u brazilskoj državi Mato Groso del Sul.

Glava nesrećnog 19-godišnjaka je odsečena, ali nije pronađena. Kako se dalje navodi pronađeni su samo deo kuka i torza, dok ostatak tela još nije pronađen.

Nestao je tokom zabave na benzinskoj pumpi blizu granice sa Paragvajem i od tada mu se gubi svaki trag.

Mladi fudbaler je živeo sa bakom sa kojom je razgovarao 25. juna, kada ga je i poslednji put videla. Nestanak je međutim prijavila majka Elijana koja je kasnije pričala sa novinarima.

- Nađen je u reci Iguatemi, raskomadali su ga. Kakva okrutnost, moj bože. Moj sin je bio dobar momak - kazala je Elijana Skulni, a sa novinarima je razgovarala i rođaka Andresa.

- Nismo ovo očekivali. Našli su delove tela, ali ne i glavu. Policija je rekla da se neće zaustaviti dok je ne pronađu. Kako neko može da uradi ovako nešto - dodala je Andresa.

Oglasila se i policija, tačnije, glavni inspektor Luseila Konstantino i ona je potvrdila da glava još nije pronađena, već samo kuk i torzo. Takođe se navodi i da je za sada uhapšena jedna osoba pod sumnjom da je povezana sa užasnim zločinom. Ali identitet nije poznat.

Skulni Pedrosa je bio student i igrao je u lokalnom fudbalskom timu. Bio je napadač.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike