Užasna smrt! Ubijen španski fudbaler, a izjava ubice je jeziva!

03.04.2023

13:41

0

Autor: 24sedam

Žrtva je imala 24 godine, dok je ubica 20-godišnjak

Užasna smrt! Ubijen španski fudbaler, a izjava ubice je jeziva!
Policija Španije/Ilustracija - Copyright AP Photo/Paul White

Pako Naval, 24-godišnji španski fudbaler izboden je u Čipioni, u Španiji, a kasnije u bolnici preminuo. Njemu je smrtonosne rane naneo 20-godišnji narkoman koji je kasnije priznao zločin i rekao "da je hteo da sazna kako je izbosti nekog".

Kako dalje navode španski mediji, otac ubice je zatekao sina kako čisti krvav nož, a kada je saznao šta je uradio odveo ga je u policiju gde je i priznao zločin. Zločin se dogodio oko 14 časova u subotu, kada je Navala, igrača Čipione bez reči napao nožem i izbo ga u predelu grudi. Obojica su bili iz istog mesta, ali se nisu poznavali.

Nesrećni Naval je prvo prevezen u lokalnu bolnicu, ali je zbog ozbiljnosti povreda helikopterom prebačen u Kadiz. Tamo su se lekari borili za njegov život, ali je ipak preminuo u noći između subote i nedelje.

Nakon tragedije, oglasio se i klub koji se takmiči u Drugoj ligi Andaluzije.

- Ne znamo kojim rečima da počnemo. Sve ovo deluje kao košmar, ali je nažalost istina. Naš fudbaler Pako Naval Perez nas je napustio. Preminuo je prošlog jutra boreći se. Pako je imao samo 24 godine, život je bio pred njim. Počivaj u miru - napisao je njegov klub na zvaničnom profilu.

Oglasili su se i Fudbalski savez Andaluzije, ali i Real Madrid.

- Real Madrid duboko žali zbog smrti Navala, fudbalera Čipione, i želi da izrazi saučeće njegovom klubu, porodici, saigračima i voljenima - napisali su na Tviteru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike