Legendarni napadač tuži svoju državu! Tores tvrdi – odluke španske vlade koštale su me 800.000 evra!

26.06.2023

23:29

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji reprezentativac Crvene furije očekuje mu Španija nadoknadi gubitak koji je njegov privatni biznis pretrpeo tokom pandemije virusa koron

Legendarni napadač tuži svoju državu! Tores tvrdi – odluke španske vlade koštale su me 800.000 evra!
Fernando Tores - Copyright Profimedia

Retke su vesti koje u današnje vreme mogu da izazovu baš veliko čuđenje. Ipak, s vremena na vreme stignu i takve, a jedna nam upravo dolazi iz Španije. Naime, tamnošnji legendarni napadač Ferando Tores rešio je da uđe u sudski postupak protiv države.

Kako piše „El Confidencial“, nekadašnji fudbaler madridskog Atletika i Liverpula tužio je državu zbog toga što smatra da je lanac njegovih teretana finansijski oštećen merama koje je tamnošnja Vlada donosila za vreme pandemije virusa korona.

Tores tvrdi da su one bile intenzivne i za naknadu štete traži skoro 800.000 evra.

Današnji trener u mlađim kategorijama „jorgandžija“ po završetku karijere posvetio se radu u teretani, pa je ubrzo pošto je okačio kopačke o klin iznenadio javnost svojim novim izgledom i nabildovanim telom.

Njegov lanac teretana pod nazivom „New Fitness", prema rečima Toresa, pre pandemije imale su dobitak od oko 100.000 evra, ali su odlukama vlasti za vreme pandemije ušle u gubitak.

Ovaj postupak bez ikakve dileme pratiće se s posebnom pažnjom u španskim medijima, koji već prenose da je lokalni sud slučaj prebacio na vrhovni.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike