Saudijci zakucali i na vrata PSŽ-a! Bilo je pitanje trenutka - zvezda Svetaca na velikoj raskrsnici!

25.06.2023

18:48

0

Autor: A. Š.

Marko Verati dobio ponudu Al Hilala, ali je uzeo nekoliko dana kako bi razmislio o narednom koraku u karijeri

Saudijci zakucali i na vrata PSŽ-a! Bilo je pitanje trenutka - zvezda Svetaca na velikoj raskrsnici!
Marko Verati - Copyright Profimedia

Bilo je samo pitanje trenutka kada će prebogati Saudijci zakucati na vrata PSŽ-a. Pošto su probrali šta su imali u Premijer ligi, najbogatiji klubovi na Bliskom Istoku okrenuli su se drugim najjačim ligama u Evropi, a negde ni ne čudi što su „čerupanje“ kontinentalnog fudbala nastavili baš u Parizu.

„Sveci“ imaju prepun igrački kadar velikih i skupo plaćenih zvezda koje su posle još jedne razočaravajuće sezone u Ligi šampiona manje ili više nezadovoljne stanjem na „Parku prinčeva“.

Jedan od njih je i Marko Verati, a kako pišu mediji u Italiji omaleni ofanzivni vezista dobio je „poziv koji se ne odbija“. Ipak, kako se radi o potezu koji bi u mnogome mogao da odredi dalji tok njegove karijere, koja nije na zalasku kao one Kristijana Ronalda i/ili Karima Benzeme, Verati je uzeo nekoliko dana kako bi dobro razmislio šta mu je činiti.

Pojedini mediji na Apeninima pišu da je njihov reprezentativac dobio poziv iz Al Hilala, čiji će dres od ovog leta nositi i Kalidu Kulibali. Međutim, Verati ne mora previše da žuri, tim pre što ima ugovor sa PSŽ-om do 2026. godine, kao i zbog činjenice da ima nekih indicija da bi uskoro mogao da dobije poziv iz Primere.

Uz Španiju, kao potencijalnu destinaciju, postoji izvesna mogućnost da Marko dobije poziv iz domovine, ali bi u tom slučaju morao značajno da redukuje svoja primanja što je u trenutnoj situaciji malo verovatno.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike