Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović poslao poruku: Momci samo hrabro! Večeras će pobediti Partizan!

22.06.2023

12:15

0

Autor: D. P.

Meč decenije

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović poslao poruku: Momci samo hrabro! Večeras će pobediti Partizan!
Copyright MN Press

Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović pred večerašnju odlučujuću petu utakmicu sa Crvenom zvezdom u "Štark areni", poslao je poruku igračima i navijačima u kojoj je naglasio da ekipu i klub očekuje meč decenije.

- Večeras igramo najvažniju utakmicu u poslednjih deset godina!

Ova utakmica je prilika da krunišemo ovu sjajnu sezonu. Godinama smo podizali organizaciju, podizali je iz pepela koji smo zatekli 2017 godine. Večeras svi treba da bodrimo naše momke, snažno i glasno do pobede! Večeras ce verovatno biti i najviše naših navijača u ovoj sezoni - poručio je Mijailović i nastavio:

- Do sada smo imali više od pola miliona navijača na utakmicama kod kuće. U Evropi će teško iko ikada imati toliko navijača u dvorani za jednu sezonu. Grobari, hvala vam od srca! Momcima je potrebna najsnažnija podrška do sada, sportska, dostojanstvena i vredna naših najlepših crno-belih boja. Cele sezone smo se borili u AdmiralBet ABA Ligi za prednost domaćeg terena, iskoristimo ga na najlepši način!

MN Press
Ostoja Mijailović

Šta god pričali, izjednačavali, lagali i pokušavali, mi dobro znamo ko smo! Znamo da nismo isti! Džaba vam, izlizale su vam se stare fore!

Ne smemo propustiti priliku da navijamo kako to Partizan zaslužuje, bez uvreda, bez ubacivanja bilo čega  na parket i bez ikakvog verbalnog delikta!  Svaki navijač nam treba do kraja utakmice. Ne dozvolite da zbog jeftinih grešaka bilo koga izbacuju napolje, i da na taj način pomažemo rivalu jer gubimo podršku sa tribina!  Ovu utakmicu će verovatno pratiti čitav sportski svet, moramo večeras poslati poruku zašto smo posebni i drugačiji!

Momci samo hrabro!

Večeras će pobediti Partizan - zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike