Šaljem im sreću i nadam se pobedi! Natho na okupljanju fudbalera, a u mislima košarkaški derbi!

22.06.2023

11:51

0

Autor: A. S.

Izraelac je više puta ove sezone podrio crno-bele

Šaljem im sreću i nadam se pobedi! Natho na okupljanju fudbalera, a u mislima košarkaški derbi!
Bibras Natho - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u svom sportskom centru Teleoptik i krenuli sa pripremama za novu sezonu u kojoj ih očekuju, između ostalog i kvalifikacije za Ligu konferencija.

Protekle sezone, crno-beli su u Superligi zauzeli četvrto mesto, što je u novijoj istoriji domaćeg fudbala, najgori rezultat Partizana. Izraelac ipak očekuje buđenje tima.

- Očekujem da budemo bolji nego prošle godine, to je sigurno. Moramo da se vratimo u Partizanov "mod", da pobeđujemo. Prethodna sezona je bila jako loša za nas.  Novi je početak, svaki put dolaziš sa novom nadom. Moji saigrači i ja, svi smo u redu, samo da nemamo povreda i bićemo bolji - rekao je Natho i dodao:

- Nadam se da će ovo biti duga sezona kada je u pitanju Evropa, potrebni su nam dobri igrači. Pre svega, da svi zajedno budemo dobar tim.

Inače, Natho je više puta viđen u beogradskoj Areni, gde je pružao podršku košarkašima Partizana, pa je i ovog puta imao reči podrške, pred finalni meč AdmiralBet AB lige sa Crvenom zvezdom.

- I dalje razmišljam o derbiju, znam da je jako teško doći do karata. Šaljem im sreću odavde i nadam se da će Partizan da pobedi. Ako ne budemo u hali, podržavaćemo ih odavde.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike