Partizan na odmoru, Menigu važno da ekipa ređa pobede, za Natha nema predaha

19.09.2022

13:15

0

Od dolaska Petrića, u Partizanu bolja situacija

Partizan na odmoru, Menigu važno da ekipa ređa pobede, za Natha nema predaha
20220918npPartizan1 - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana u 12. kolu Superlige savladali su Radnik na gostovanju sa 2:0, a nakon teškog puta i terena, ekipa je dobila slobodno do četvrtka.

Od momenta kada je Gordan Petrić preuzeo tim, igra crno-belih ide uzlaznom putanjom. U Surdulici su slavili golovima Bibrasa Natha iz penala i Kvinsija Meniga, koji je za klupski sajt istakao da se raduje trijumfu.

- Drago mi je da smo pobedili i što sam se vratio na ovaj način. Sjajno se slažemo kao tim. Važno je da samo ređamo pobede, a uz to svako od nas, kroz dobre asistencije saigrača, ima šansu za golove -  rekao je Menig i otkrio gde planira da provede slobodne dane:

- Idem u Amsterdam da budem sa prijateljima i porodicom, da punim baterije i nastavim sa terapijama, a onda počinjemo ponovo sa treninzima.

Jedan od najiskusnijih u ekipi Partizana, Bibras Natho ponovio je da su "crno-beli" ostvarili važnu pobedu u Surdulici.


- Veoma važna utakmica za nas, posebno jer je poznato da je ovo težak teren, ne samo kada govorimo o travi, već je i stadion mali. Stoga smo igrali sa pet fudbalera pozadi, što nije bilo lako, ali smo "izgurali" ono što smo hteli. Sačuvali smo gol, što je najvažnije, a onda smo uz pomoć dobrih igrača u napadu uspevali da iskoristimo situacije u našu korist - rekao je Natho.

Vezistu sada očekuju mečevi sa reprezentacijom Izraela u Ligi nacija, a rivali su Albanija i Malta.

- Srećan sam zbog pobede i što možemo da odemo na odmor sa pozitivnim rezultatom. Poslednjih mesec dana imamo dobre rezultate i dobru energiju u timu i kada se vratimo sa pauze moramo tako da nastavimo. Ja neću imati predaha, imam veoma važne utakmice sa reprezentacijom Izraela protiv Albanije i Malte i nadam se pobedama, a potom da nastavimo sa pobedama i u prvenstvu - dodao je Natho.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike