Sergej žali za tri boda u Razgradu! Skupili smo poslednji atom snage!

21.06.2023

06:57

0

Autor: A. Š.

Orlovi golom Darka Lazovića u nadoknadi vremena stigli do remija protiv Bugarske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope

Sergej žali za tri boda u Razgradu! Skupili smo poslednji atom snage!
Sergej Milinković-Savić - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Srbija je iz tri utakmice kvalifikacija za prvenstvo Evrope sakupila sedam bodova. Posle dva uvodna trijumfa, Orlovi su u utorak uveče odigrali 1:1 sa Bugarskom u Razgradu. Na kraju, izabranici Dragana Stojkovića mogu da budu prezadovoljni osvojenim bodom, s obzirom da je on došao posle gola Darka Lazovića u šestom minutu nadoknade vremena.

- Uzeli smo taj bod, koji će na kraju biti možda i presudan kada se sve bude sabiralo. Imalo smo dosta prilika koje nismo uspeli da iskoristimo, ali smo ipak osvojili bod. Možemo sada da idemo kući i da se bolje pripremimo za nastavak takmičenja – rekao je posle meča sa TV Arena sport Sergej Milinković Savić.

Sjajni srpski vezista pomalo i žali što on i saigrači nisu stigli do celog plena protiv tima kojeg sa klupe predvodi Mladen Krstajić.

- Teren nije bio nimalo lak za igranje. Kraj je sezone... Naravno, ne treba tražiti alibi. Skupiuli smo poslednji atom snage, mislim i da nismo odigrali toliko lošu utakmicu, jer smo imali dosta prilika, pa ostaje na neki način i žal što nismo ostvarili bolji rezultat i uzeli sva tri boda - zaključio je reprezentativac Srbije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike