Terzić ima poruku za FSS, ali i za "orlove" u Bugarskoj!

19.06.2023

15:54

0

Autor: D. N.

Za direktora Crvene zvezde sporan je broj dozvoljenih stranaca

Terzić ima poruku za FSS, ali i za "orlove" u Bugarskoj!
Zvezdan Terzić na prozivci FK Crvena zvezda - Copyright MN Press

Tokom prozivke uoči početka priprema fudbalera za sezonu pred nama, o planovima i brojnim temama govorio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.

Između ostalog, pričao je i o ograničenju za strane fudbalere.

- Taj limit od četiri stranca ne vodi ničemu i nadam se da će ljudi koji vode FSS proširiti ili ukinuti broj stranaca. Mislim da ćemo se ipak uklopiti. Ovom politikom samo se podiže cena starim srpskom igračima koji ne vrede te pare koje dobijaju. Meni je želja da se poveća broj bonusa na dva ili tri.

Da nateramo klubove da forsiraju mlade igrače. I limitom mladih igrača otvara se prostor starim srpskim igračima da zauzimaju prostor. Imam informaciju čelnika FSS da će dvojna registracija biti uvedena. Propadaju igrači, ne igraju, a treniraju sa timom - kazao je Terzić, a onda dobio i pitanje o utakmicama reprezentacije Srbije.

U prijateljskom meču sa Jordanom jedan od strelaca je bio Strahinja Eraković, a već za sutra je zakazan duel kvalifikacija sa Bugarima.

- Čestitam Erakoviću. Ne komentarišem utakkmice reprezentacije. Želimo im sve najbolje. Naravno da bismo voleli da Eraković bude starter i nadamo se pobedi - zaključio je direktor crveno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike