Zvezda počela pripreme, sa novom sedmicom, dečko ima samo 17 godina (FOTO)

19.06.2023

13:02

0

Autor: D. N.

Već se stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu

Zvezda počela pripreme, sa novom sedmicom, dečko ima samo 17 godina (FOTO)
Copyright MN Press

Jovan Šljivić je bio jedan od fudbalera o kojem se danas pričalo na prozivci fudbalera Crvene zvezde. Prethodnu sezonu je proveo u Grafičaru, sada je produžio ugovor sa klubom na tri godine, zadužio broj 7 i stavio se na raspolaganje šefu stručnog štaba Baraku Baharu.

Koliko će biti važan za crveno-bele, naglasio je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Najveće pojačanje je definitivno Šljivić koji je potpisao ugovor posle nesporazuma u proteklim mesecima koje smo imali na toj relaciji. Na zajedničko zadovoljstvo, potpisali smo ugovor. To je najtalentovaniji igrač kog imamo u Omladinskoj školi, i očekujem da bude u prvih 13, 14 igrača, i mislim da će javnost da bude iznenađena mogućnostima tog dečaka - kazao je Terzić, a nakon ozvaničenja nastavka saradnje pričao je i mladi Šljivić.

- Presrećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom i što danas postajem prvotimac Crvene zvezde, jer je to nešto o čemu maštam od kad sam počeo da igram fudbal. Nikad nisam krio koliko volim Zvezdu, i ovo će samo dodatno da me motiviše za sve što sledi, kako individualno, tako i timski, a siguran sam da su to brojni uspesi.

Uveren sam da ćemo u sezoni koja sledi postići izvanredne rezultate na svim poljima i pokazati da je Zvezda na najvišem mogućem nivou. Ponosan sam i što ću nositi broj 7 u Zvezdi, svestan kakve su ga sve legende nosile pre mene, ali duboko verujem da ću sve to opravdati dobrim igrama - kazao je 17-godišnji plejmejker.

 

 

Šljivić je rođen 14. oktobra 2005. godine u Kruševcu gde je i počeo da trenira fudbal, a u Zvezdu je stigao kao 13-godišnjak i prošao gotovo sve mlađe selekcije kluba, a staž u Omladinskoj školi krunisao je osvajanjem titule u Kadetskoj ligi Srbije.

Zatim je usledila sezona u Grafičaru gde je na 12 mečeva postigao četiri i namestio još tri gola. Šljivić je standardni reprezentativac Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike