Mančester junajted u panici! Njukasl krenuo u otimanje već dogovorenog pojačanja Đavola!

08.06.2023

19:50

0

Autor: A. Š.

Još je posrnuli velikan sa Old Traforda daleko od nivoa na kojem ga je ostavio legendarni Ser Aleks Ferguson, pa navijači moraju da strepe i za već viđene novajlije

Mančester junajted u panici! Njukasl krenuo u otimanje već dogovorenog pojačanja Đavola!
Kim Min Je - Copyright Profimedia

Prelazni rok je živa stvar i ništa nije gotovo dok se ne stavi paraf na papir. Jedna od omiljenih krilatica svih koji su na bilo koji način uključeni u fudbalsku pijacu više puta se pokazala kao potpuno tačna, a još jednu potvrdu mogla bi da dobije na Ostrvu.

Defanzivac Napolija Kim Min Je bio je već viđen na „Old Trafordu“, toliko da su britanski mediji pre nekoliko dana pisali da će u Mančester pošto ovog leta odsluži vojni rok u Južnoj Koreji.

Međutim, u narednom periodu moglo bi da dođe do velikog obrta. „Talk sport“ saznaje da će Njukasl pokušati „otmicu“ južnokorejskog fudbalera, koji u ugovoru s Napolijem ima izlaznu klauzulu od 42 miliona funti.

„Svrake“ su se ove godine izborile za povratak u Ligu šampiona posle dve decenije i zbog toga prebogati Saudijci na čelu kluba neće žaliti novac kako bi naprali što konkurentniji tim, a jedna od linija na kojoj menadžer Edi Haui očekuje osveženje jeste i defanzivna.

Ukoliko se saznanja „Talk sport“ ispostave tačnim veliko je pitanje da li će Mančester junajted moći da izdrži trku za potpis fudbalera koji je u Evropu stigao 2021. godine igrajući za Fenerbahče.

„Crveni đavoli“ imaju mesto u Ligi šampiona i barem na papiru nemaju hendikep takmičarskog motiva u odnosu na Njukasl, međutim tačno je i da posrnuli velikan sa „Old Traforda“ još nije blizu nivoa na kojem ga je ostavio legendarni Ser Aleks Ferguson, pa da samo na ime i veličinu kluba može da dovede pojačanje i u slučaju finansijski inferiornije ponude od konkurencije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike