Stanojević traži ofanzivu u Moldaviji, a "grobarima" poslao poruku: Potrebna nam je vaša energija!

16.09.2020

17:17

0

Trener Partizana pripremio za meč sa Sfintulom napadačku taktiku

Stanojević traži ofanzivu u Moldaviji, a "grobarima" poslao poruku: Potrebna nam je vaša energija!
Copyright M. Todorović/FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa moldavskim Sfintulom na njihovom terenu, poručio je navijačima u Srbiji da se njegova ekipa neće prilagođavati rivalu, već će nametnuti svoj stil igre. Iz tog razloga, Stanojević razmišlja da od prvog minuta crno-beli budu ofanzivni i okrenuti golu protivnika.

– Mi se prilagođavamo sebi, nećemo prema protivniku. Zato razmišljam da zaigramo ofanzivnije. Moji igrači grizu i na treningu i više im ne treba govoriti da se od njih očekuje maksimu. To je prošlost, sada mu samo treba reći kako da igra, a maksimum se podrazumeva – rekao je Stanojević.

Foto: M. Todorović/FK Partizan

Strateg crno-belih nije želeo da otkriva formaciju u kojoj će nastupiti tim protiv Moldavaca. U dosadašnjem toku sezone, ekipa je najčešće izlazila u postavci 4-2-3-1, ali je u poslednjem meču protiv Rada formacija bila 4-4-2, sa Lazarom Markovićem i Umarom Sadikom u špicu.

– Rekao sam već da profil igrača zahteva da igramo na određene načine. Imao sam samo tri treninga sa celim timom, tako da nema tu mnogo prostora sada, nećemo odstupati mnogo od toga.

Prema nezvaničnim izvorima, od prvog minuta na terenu će se naći i povratnik Sejduba Suma, koji nije igrao od isključenja u Novom Sadu protiv Vojvodine.

foto: M. Todorović/FK Partizan

– Treba nam pozitivna energija iz Srbije! Grobari, podržite nas sutra – poručio je Stanojević

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike