Zvezdin novi trener dobio od Novaka ekspresan odgovor na teniski izazov!

29.05.2023

19:52

0

Autor: A. Š.

Barak Bahar na promociji rekao da je na Marakanu došao i jer su mu odgovorni u klubu obećali meč sa Đokovićem

Zvezdin novi trener dobio od Novaka ekspresan odgovor na teniski izazov!
Barak Bahar - Copyright Promo/FK Crvena zvezda

Doskorašnji prvi reket sveta Novak Đoković trijumfalno je počeo Rolan Garos. Srpski as je na startu pohoda na istorijski i rekodni 23. grend slem trofej savladao američkog tenisera srpskog porekla Aleksandra Kovačevića, a posle meča mnogo više se govorilo o poruci koju je Nole ostavio na jednoj od kamera.

„Kosovo je srce Srbije“ zasijalo je na objektivu po završetku prvog Noletovog duela na Otvorenom prvenstvu Francuske, a na konferenciji za medije Đoković je detaljnije objasnio zbog čega se odlučio na taj korak.

Do Novaka su ekspresno stigle i reči novog trenera Crvene zvezde Baraka Bahara, koji je tokom promocije kazao da je na „Marakanu“ stigao i zbog toga što su mu odgovorni ljudi srpskog šampiona obećali teniski meč sa, po mišljenju mnogih, najboljim teniserom svih vremena.

- Niko iz Zvezde me nije kontaktirao – kazao je Nole, pre nego što je malo uozbiljio priču.

- Šalu na stranu, želim mu dobrodošlicu, uspeh za srpski klupski fudbal, imamo predstavnika u Ligi šampiona, to je uzrok svega. Dobri rezultati u fudbalu. Zaslužili smo, drago mi je da je Zvezda u toj poziciji treći put u poslednjim godinama. Bahara nisam upoznao, imamo zajedničkog prijatelja koji mi je poslao sliku iz Tela Aviva. Već sam tada znao, iako nije bilo zvanično. Želim mu sve najbolje, njemu i ekipi, da prođu bar grupnu fazu – kazao je Novak Đoković.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike