Partizan trijumfalno završio sezonu! Revija promašaja i majstorija Dijabatea u Humskoj! (VIDEO)

27.05.2023

20:58

0

Autor: A. Š.

Crno-beli spustili zavesu na jednu od najgorih takmičatskih godina u istoriji

Partizan trijumfalno završio sezonu! Revija promašaja i majstorija Dijabatea u Humskoj! (VIDEO)
Fuseni Dijabate slavi gol protiv Voždovca - Copyright MN Press

Svi kojima je crno-bela boja pri srcu s nestrpljenjem su čekali današnju utakmicu Partizana i Voždovca, u poslednjem kolu Superlige Srbije. Ali ne zbog toga što je ona mogla nešto da donese Valjku rezultatski, već zato što je označilo kraj jedne od najgorih i najtežih sezona u trofejnoj istoriji kluba iz Humske, koja je okončana bez trofeja i na sramnom, poražavajućem i ponižavajućem 4. mestu - 2:1.

Malobrojna publika imala je šta da vidi na terenu, dok su najvatrenije pristalice Valjka sa južne tribine veći deo utakmice posvetili ratu sa čelnicima kluba Miloradom Vučelićem i Milošem Vazurom, kojima su u jednom trenutku jasno poručili da potencijalno prvo pojačanje crno-belih Ognjen Vranješ nije dobrodošao u klub.

BLOG UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90. MINUT - KRAJ! Partizan je pobedio Voždovac 2:1.

89. MINUT - Kakva prilika za Voždovac. Nešković je ušao iza leđa defanzivcima Partizana, šutirao je sa desetak metara pored istrčalog Popovića, ali je lopta otišla pored stative.

81. MINUT - Ne da se Rikardu da postigne gol večeras. Još jednom je napadač Partizana dobro šutirao, ali je ponovo Krunić bio uspešniji.

79. MINUT - GOOOL! Voždovac smanjuje, strelac je Teodorović.

61. MINUT - Voždovac je uspeo u nastavku meča koliko toliko da prenese težište igre na polovinu Partizana, ali bez konkretnije situacije pred golom Popovića. Izmene na obe strane, kod gostiju Lazarevića je zamenio Teodorović, dok je kod crno-belih Jevremović na terenu umesto Dijabatea.

53. MINUT - Prve promene i kod gostiju. Puača je izveo je Stoisavljevića i Jočića, a u igru uveo Matića i Vujanovića.

46. MINUT - Nastavljen je meč. Duljaj je napravio dve promene, Stjepanović i Saničanin zamenili su Pantića i Ilića.

PRVO POLUVREME

45. MINUT - Završeno je prvo poluvreme. Partizan vodi protiv Voždovca 2:0.

44. MINUT - STATIVA! Kakve dve prilike za Rikarda. Napadač Partizana je najpre iz izgledne pozicije pogodio stativu, a potom je uspeo da promaši potpuno prazan gol, pošto je prethodno obišao istrčalog Krunića.

41. MINUT - Samo zahvaljujući Kruniću Voždovac ima dva gola minusa. Golman "zmajeva" je "skinuo" zicere Menigu i Rikardu.

35. MINUT - GOOOL! Menig je duplirao prednost Partizana! Matirali su crno-beli Voždovac u tri poteza. Akciju je počeo Urošević, Natho je potom iz prve sjajno proigrao Holanđanina, koji je rutinski završio lepu akciju.

28. MINUT - U razmaku od 60-ak sekundi, dve prilike za Valjak. Najpre je Dijabate šutirao glavom pored gola posle centaršuta Meniga sa leve strane, a potom je Krunić sjajnom paradom zaustavio šut Uroševića sa 20-ak metara.

25. MINUT - GOOOL! Partizan vodi, strelac je Dijabate. Ušao je po desnoj strani brzonogi ofanzivac crno-belih u kazneni prostor, namestio se i maestralno pogodio gornji ugao gola Voždovca.

23. MINUT - Prva prilika za Partizan na meču. Rikardo je ušao u kazneni prostor po desnoj strani, šutirao je snažno po zemlji sa 15-ak metara, ali je Krunić uspeo da odbrani. Posle kornera, nije bilo opasnosti za goste.

18. MINUT - Mirno je na utakmici u Humskoj. Približava se polovina prvog poluvremena, ali još nema izglednijih prilika.

10. MINUT - Partizan ima terensku inicijativu na početku meča, ali zasad nije to uspeo da konkretizuje izglednijom prilikom pred golom Voždovca.

1. MINUT - Počeo je meč u Humskoj, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Partizana koji u prvom delu meča napadaju ka golu ispod severne tribine.

SASTAVI

PARTIZAN: Popović - Urošević, Ilić, Vujačić, Filipović - Kolorado, Natho - Menig, Pantić, Dijabate - Gomeš.
VOŽDOVAC: Krunić - Đuričić, Damjanović, Zečević, Đorđević - Ivezić - Lazarević, Jocić, Nešković - Burmaz, Stoisavljević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike