Bahar tek sleteo u Beograd i već dobija pojačanje! Zvezda se sprema za Ligu šampiona!

28.05.2023

10:21

0

Autor: A. S.

Crveno-beli bi da se ovog puta duže zadrže u eliti

Bahar tek sleteo u Beograd i već dobija pojačanje! Zvezda se sprema za Ligu šampiona!
Vladimir Lučić - Copyright MN Press

Barak Bahar je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i preuzima ekipu već po okončanju Superlige i proslave duple krune. Dok se crveno-beli fudbaleri pripremaju za meč sa Novim Pazarom, koji je na programu u nedelju od 19 sati, Bahar je stigao u Beograd, a na Marakanu bi uskoro moglo i prvo pojačanje.

Naime, kako piše Sportski žurnal, mladi Vladimir Lučić, koji se trenutno nalazi na pozajmici u Čukaričkom, mogao bi da se vrati u Ljutice Bogdana i tako bude zamena za Stefana Mitrovića, koji je kako navodi, blizu inostranstva.

Klauzula

U ugovoru mladog ofanzivnog fudbalera se navodi da Čukarički može da otkupi fudbalera Crvene zvezde za 300.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, što takođe mogu da učine i crveno-beli, što se i očekuje da će se dogoditi.

- Jedino što za sada znam, jeste da idem na pripreme sa Crvenom zvezdom. U svakom slučaju, neko grupno evropsko takmičenje ću igrati - rekao je krilni fudbaler za "Sportski žurnal".

Pored Lućića, na pragu Zvezde su i već dogovorena pojačanja u vidu Pitera Olajinke (Slavija) i Marka Stamenića (Kopenhagen).
 
Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike