Delije se oglasile: Ovako će slaviti titulu prvaka Srbije!

22.05.2023

19:28

0

Navijači Crvene zvezde smatraju da nije vreme za neko preveliko radovanje

Delije se oglasile: Ovako će slaviti titulu prvaka Srbije!
Delije - Copyright MN Press

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije oglasile su se povodom same završnice sezone, gde je crveno-belima ostalo još dve utakmice.

- Slede nam dve utakmice koje su praktično kruna sezone. Finale Kupa protiv Čukaričkog i poslednje kolo prvenstva protiv Pazara, na kojoj obeležavamo novu šampionsku titulu. S obzirom na to da se okolnosti u kojima se nalazimo, na veliku tragediju koja je zadesila naš narod, odlučili smo da proslavu titule organizujemo na našem stadionu. Isto se odnosi na eventualno osvajanje Kupa - piše na početku saopštenja Delija.

Navijači Zvezde su prethodnih godina tradicionalno titulu slavili ulicama Beograda, ali to se ovog puta neće dogoditi. 

- Ove godine nećemo praviti tradicionalnu šetnju kroz grad i proslavu na Kalemegdanu. Nije prošlo 40 dana od tragedije i smatramo da ne bi bilo primereno da se slavi na ulicama grada koji je u danima žalosti. Pozivamo sve Delije i Zvezdaše, da prvo napunimo stadion na finalu Kupa i podrškom pomognemo našoj ekipi da se domogne još jedne duple krune. A posle toga, da svi dođemo na poslednje kolo, na proslavu titule. Da napravimo spektakl u okviru naše kuće i da se zahvalimo klubu i igračima na još jednoj tituli. Da bi proslava titule bila na nivou koji želimo, pozivamo sve one koji će prisustvovati toj utakmici, da kupe barjak koji će se prodavati ispred stadiona i da time upriliče ovu proslavu. Podesećamo da je ulaz besplatan, a da je deo prihoda od prodaje barjaka namenjen za pomoć dečjoj onkološkoj klinici - istakli su u saopštenju Delije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike