Delije produžavaju ćutanje! Bez navijanja i protiv Voždovca!

08.05.2023

00:44

0

Autor: A. Š.

Najvatreniji navijači srpskog šampiona doneli su odluku da još jednom odaju počast svim žrtvama dva velika zločina u Srbiji

Delije produžavaju ćutanje! Bez navijanja i protiv Voždovca!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Trodnevna žalost završava se u ponedeljak, ali odjeci dva velika zločina koji su potresli Beograd i Srbiju još su veoma snažni.

Životi se nastavljaju, a možda se u celokupnoj situaciji  najgorem položaju nalaze profesionalni sportisti, koji ni krivi ni dužni moraju da slušaju pridike o tome „kome je sada do utakmica“.

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak gostuju Voždovcu na krovu TC „Stadion“ (19 časova, TV Arena sport Premium 1), a njihovi navijači doneli su odluku da i na tom meču ne bude organizovanog navijanja. „Delije“ su to objavile i u mini saopštenju na društvenim mrežama.

- Iako je prošla trodnevna žalost zbog tragedija koje su se desile u našoj zemlji, gde je stradalo mnogo nevinih ljudi, a mnogo njih je i povređeno, gde su se dve tragedije spojile u jednu nezamislivu, dogovor navijačke grupe Delije Sever je da nema navijanja na utakmici sa Voždovcem – saopštila je grupa najvatrenijih Zvezdinih navijača i dodala:

- Ako ništa, bar još jednom da skrenemo pažnju na ove istorijske tragedije i da pokušamo da svojim postupkom odamo poštu preminulima i poželimo da se nikada ništa ni približno ovome više ne desi u našoj zemlji. Pokušaćemo da od utakmice sa Vojvodinom nastavimo gde smo stali pre ove katastrofe koja nas je sve zadesila - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike