Zvezda počela prodaju barjaka za proslavu titule - Akcija ima i humanitarni karakter

22.05.2023

15:23

0

Autor: P.K.

Klub uputio poziv na crveno-belu žurku

Zvezda počela prodaju barjaka za proslavu titule - Akcija ima i humanitarni karakter
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Crvena zvezda je odavno odbranila titulu i obezbedila sebi Ligu šampiona, a sada se sprema da proslavi titulu.

To će obaviti za vikend protiv Novog Pazara, a zamišljeno je da se titula proslavi barjacima, čija ja prodaja počela u "Red Star šopu", odnosno prodavnici navijačkog materijala.

One koštaju 500 dinara, a akcija je humanitarnog karaktera, jer će deo sredstava biti uplaćen za infuzomate na dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Nema sumnje da ćemo u subotu ponovo napraviti proslavu o kojoj će se dugo govoriti, čime ćemo obeležiti osvajanje šeste uzastopne titule Crvene zvezde. Barjaci sa crveno-belim motivima, kao i prošle godine, biće fenomenalan detalj i napraviće pravu zvezdašku sliku na tribinama, a s obzirom na to da su humanitarnog karaktera, ujedno ćemo se još jednom pokazati kao društveno-odgovorni.

FK Crvena zvezda
 

Od danas pa do dana utakmice, barjaci će se prodavati u Red Star šopu, a na dan meča će se na prilazima ka stadionu postaviti Zvezdini punktovi gde će svi moći da kupe barjak, budu humani i učestvuju u sjajnoj koreografiji koja nas čeka. Podsećamo sve zvezdaše da je ulaz besplatan, a da je više od 100 bivših asova našeg kluba potvrdilo dolazak na proslavu titule. Vidimo se na Marakani! – navodi se u saopštenju Zvezde.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike