Zvezda potpisala Bahara! Izraelac naredne tri godine komanduje na Marakani

19.05.2023

13:06

0

Autor: D. P.

Zvezdin trener bio njen dželat prošlog leta

Zvezda potpisala Bahara! Izraelac naredne tri godine komanduje na Marakani
Copyright FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je danas preko društvenih mreža "sa velikim zadovoljstvom obavestila javnost da je novi trener kluba postao izraelski stručnjak Barak Bahar.

Doskorašnji trener Makabija Haife je parafirao trogodišnji ugovor.

 

Ekspresan dolazak novog trenera dogodio se nepuna 24 sata nakon što su klub i aktuelni trener Miloš Milojević objavili navijačima odluku o razlazu po završetku sezone.

Navijači srpskog šampiona imali su prilike prošlog avgusta da se uvere kakakv je stručnjak Bahar kada je Makabi eliminisao crveno-bele u borbi za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezda je povodom dolaska novog stručnjaka koji je sa Makabijem iz Haife osvojio tri titule poslala navijačima sledeću poruku preko zvaničnog sajta:

- FK Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi trener našeg kluba izraelski stručnjak Barak Bahar, koji je parafirao trogodišnji ugovor. 

Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa. 
 
Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. 
 
Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom - piše u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike