Za Vojvodinu je ovo najvažnija utakmica u sezoni, svi smo spremni! Batak poziva igrače na maksimalnu koncentraciju

16.05.2023

17:47

0

Autor: A. S.

Trener Voše može da računa na kompletan sastav protiv Čukaričkog

Za Vojvodinu je ovo najvažnija utakmica u sezoni, svi smo spremni! Batak poziva igrače na maksimalnu koncentraciju
Radoslav Batak - Copyright MN Press

Ekipu Vojvodine u finišu sezone očekuje borba na oba domaća fronta. Dok u Superligi jure poziciju koja vodi u Evropu, u Kupu ih očekuje polufinalni duel sa Čukaričkim, a taj meč je na programu u sredu od 18.30.

Trener fudbalera Voše, Radoslav Batak, smatra da je predstojeća utakmica sa Čukaričkim najvažnija od kako je na klupi „stare dame“.

Neću reći ništa novo ako kažem da nas sutra očekuje najvažnija utakmica u sezoni. Mnogo ih je bilo do sada, ali je ova takođe jedna od njih. Želimo da uđemo u finale i da se upišemo u istorijske stranice kluba, jer Vojvodina je do sada osam puta igrala finale Kupa, a dva puta osvajala trofej. Svesni smo važnosti utakmice i značaja i mislim da smo spremni i verujem da ćemo to sutra i pokazati da našem stadionu pred našom publikom - rekao je Batak, pa se dotakao sastava:

Ulaznice

Ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati po cenama od 400 (zapad), 200 (istok) i 100 dinara (sever). Ulaznice za zapad će se prodavati na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok će se prodavati na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever prodavati u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini „Karađorđa“. Blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Što se tiče igračkog kadra, svi su spremni. Na prošloj utakmici smo malo i taktizirali, rekao sam i igračima da je utakmica sa Crvenom zvezdom prvo, a sa Čukaričkim drugo poluvreme. U svaku utakmicu ulazimo ozbiljno kako i dolikuje Vojvodini i njenoj tradiciji. Osim Uroša Nikolića koji je bio bolestan, juče su svi trenirali i svi su spremni.

Vošu ovaj meč čeka u nezgodnom trenutku, nakon dva teška poraza, ali Batak smatra da je njegov tim prikazao mnogo više dobrih nego loših stvari u tom periodu.

U svakom dobru ima i nešto loše, ali i obrnuto. Rekao sam i posle utakmice sa Čukaričkim da smo bili bolji rival, napravili smo jednu, dve greške koje su nas koštale. Analizirali smo i utakmicu sa Zvezdom, videli smo mnogo dobrih stvari, Vojvodina je u drugom poluvremenu bila hrabra i konkurentna i na kraju smo imali dobre šanse koje smo mogli da realizujemo. Potrebno je vreme da bi se takve šanse krunisale pogocima i da igra postane bolja. Igra je bila dobra, iako rezultatski nismo prošli najbolje. Želimo da ponovimo te dobre stvari i da broj grešaka smanjimo na minimum. Kup je takvo takmičenje da se svaka kažnjava i zato moramo da budemo maksimalno koncentrisani – zaključio je Batak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike