Radnički proradio kad je najvažnije, više nije u opasnoj zoni! Proradio i Radnik, situacija je sad jasnija u plej-aut zoni

09.05.2023

20:23

0

Autor: P.K.

Nazire se neki rasplet, ovo je stanje posle kompletnog 34. kola

Radnički proradio kad je najvažnije, više nije u opasnoj zoni! Proradio i Radnik, situacija je sad jasnija u plej-aut zoni
Saša Jovanović - Copyright MN Press

U završnim utakmicama 34. kola plej-aut zone takmičenja, trijumfe su zabeležili Radnički iz Niša i Mladost iz Lučana.

Ekipa iz Niša je kao posetilac pobedila svog velikog protivnika Napredak u Kruševcu sa rezultatom 2:1, ali sa dosta sreće u poslednjim trenucima susreta.

Radnički je prvi gol postigao u 15. minutu preko Saše Marjanovića, a prednost je povećao Miljan Škrbić nakon još petnaest minuta igre.

Znak da bi ovaj susret mogao biti veoma neizvestan do samog kraja, dao je Bastajić smanjivši rezultat na 2:1 tik pred završetak prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu, Radnički je bio opasniji, ali su najbolje prilike propustili Šarić, čiji je udarac sa ivice šesnaesterca golman Stevanović sjajnom intervencijom zaustavio, i Zogović, koji je u poslednjim minutima susreta pogodio prečku.

Radnički sada ima 32 boda i uspeo je da se probije na šestu poziciju plej-aut grupe, izvan zone ispadanja. Isti broj bodova ima i Mladost iz Lučana, koja je na svom terenu pobedila Radnik iz Surdulice sa 2:0.

Marko Mirić u petom i Vladimir Silađi u 12. minutu doneli su ova tri boda ekipi iz Lučana.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike