Nejmar ne razmišlja na isti način kao američki milijarder! Ponuda za leto i dalje stoji!

18.02.2023

10:55

0

Autor: D. P.

Tom Boli može da dobije Brazilca ako pritisak navijača PSŽ bude jači

Nejmar ne razmišlja na isti način kao američki milijarder! Ponuda za leto i dalje stoji!
Nejmar - Copyright Profimedia

Engleski klub i njegov bogati vlasnik Tom Boli izdvojili 60 miliona evra za plaćanje obeštećenja PSŽ za Brazilca

Današnji broj "Lekipa" izveštava da Nejmar zasad nema nameru da napusti Pari Sen Žermen, uprkos sve većim kritikama  nakon njegovog lošeg početka kalendarske godine. Brazilski internacionalac ostaje pod ugovorom sa francuskim klubom još četiri i po godine, iako su nedavni izveštaji ukazivali da je vlasnik Čelsija Tod Boli zainteresovan da ga dovede u Premijer ligu ovog leta.

Nejmar je bio najbolji igrač lige u prvoj polovini sezone sa 15 golova i 11 asistencija i sada se očekuje da vrati tu formu iz koje je ispao delom i zbog povrede skočnog zgloba. Ova nelagoda mučila ga je i jesenas, ali se stanje definitivno pogoršalo na Mundijalu, gde je Nejmar posle jednog starta na meču sa Srbijom došao u ogroman problem.

Njegov loš status u PSŽ dodatno je pogoršan sukobom sa sportskim savetnikom Luisom Kamposom posle poraza od Monaka da bi gnev navijača postao još veći zbog njegovog učešća na večernjim poker turnirima dan nakon poraza u Ligi šampiona od Bajerna.

Nezadovoljstvo pristalica PSŽ nisu mogle da smire ni izjave trenera Kristofa Galtijea koji je objasnio da njegov igrač ima pravo da igra poker na slobodan dan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike