Grafičar imenovao novog trenera

19.09.2020

19:47 >> 23:15

0

Autor: 24sedam

Tim sa Topčiderske zvezde potpisao saradnju sa bivšim trenerom Voždovca

Grafičar imenovao novog trenera
Copyright MN Press

Prošlosezonski prvak Prve lige Srbije, ekipa Grafičara, ima novog trenera.

Umesto Milije Žižića angažovan je Radomir Koković, 36-godišnji strateg koji je prethodno vodio Voždovac, Zemun i Sinđelić, a karijeru započeo u Šangaju.

“Fudbalski klub Grafičar obaveštava fudbalsku javnost da je od danas šef stručnog štaba našeg kluba Radomir Koković. Ovim putem želim da se zahvalim u svoje ime i u ime svih zaposlenih u FK Grafičar dosadašnjem treneru Miliji Žižiću za sve što je uradio za nas, na energiji, posvećenosti, profesionalnosti i emociji koje je nesebično davao i zalagao se da svakoga dana budemo što bolji. Njegovo ime ostaće upisano u istoriji kluba. Želimo mu puno sreće kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ujedno želim Radomiru Kokoviću dobrodošlicu u naš klub. Uveren sam da ćemo imati dugu i plodotvornu saradnju pre svega u stvaranju mladih igrača. To smo na startu rada ove uprave proklamovali kao osnovni cilj. Zato se kao društveno odgovoran klub trudimo da iz godine u godinu unapređujemo sportsku infrastrukturu i stvorimo bolje uslove za rad i razvoj mlađih kategorija. Ponosni smo na preko 300 dece koja danas treniraju u našem klubu i nastavićemo i u narednim godinama da budemo fokusirani na razvoj mladih igrača, po čemu smo jedinstven klub u Srbiji”, istakao je predsednik Grafičara, Slobodan Govedarica.

Podsetimo, Grafosi su prošle sezone zauzeli prvo mesto na tabeli drugoligaškog karavana, međutim, odbili su učešće u Superligi jer zbog nedostatka infrastrukture ne bi mogli da budu domaćini na svom terenu, kao i na pomoćnom igralištu stadiona “Rajko Mitić”, na kom trenutno dočekuju rivale.

To bi uskoro trebalo da se promeni, pošto je u toku izgradnja stadiona na Senjaku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike