Zvezdin predsednik ima jednu želju do kraja sezone: Da Marakana bude ispunjena na svakoj utakmici!

23.04.2023

07:51

0

Autor: A. Š.

Svetozar Mijailović čestitao svim zvezdašima 34. titulu i pohvalio aktuelnu generaciju fudbalera u crveno-belim dresovima

Zvezdin predsednik ima jednu želju do kraja sezone: Da Marakana bude ispunjena na svakoj utakmici!
Svetozar Mijailović - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde overili su šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije. U prvom kolu plej-ofa, a šest pre kraja sezone, crveno-beli su upisali 34 zvezdicu u klupskoj istoriji i to na prilično ubedljiv način – pobedom protiv TSC-a 4:1.

Dok se šampionsko slavlje širilo oko stadiona „Rajko Mitić“, prvi čovek kluba iz Ljutice Bogdana Svetozar Mijailović česitao je svim zvezdašima 34. titulu prvaka Srbije.

- Nema sumnje da je ovo jedna od najuspešnijih generacija u istoriji kluba. Mislim da je pravi užitak gledati ih i navijati za njih, te se nadam da će Marakana biti ispunjena na svakoj utakmici do kraja sezone, jer je pred nama još jedan cilj - osvajanje Kupa Srbije – kazao je Mijailović i dodao:

- U tom slučaju bi osvojili treću duplu krunu u nizu, što bi bio izuzetan rezultat. Današnji dan je definitivno najlepši u aktuelnoj takmičarskoj godini, jer smo uspeli da osvojimo Superligu, te da se plasiramo u Ligu šampiona. Svi zvezdaši treba da budu ponosni - istakao je Mijailović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike